Вие сте в: Начало // Всички публикации // Dr. Rock лекува душата

Dr. Rock лекува душата

От 23 до 25 юни т. г., за втори път сърцето на Стара Загора – Античният форум „Августа Траяна“, биеше в ритъма на рока. По традиция Община Стара Загора стана домакин на лекари-рокаджии от цялата страна и на техния фестивал Doctor Rock.

Фестивалът е създаден от очния хирург д-р Станимир Трошев и неговата група LED SEVEN.
Събитието бе открито от музикантите от Rock Session от София. Групата има два самостоятелни албума и представи  изцяло авторски репертоар. Втори се представиха Докторите от Пловдив, последвани от GP Band от Бургас.
На следващата вечер купонът бе открит от Covers on Slippers от София, продължен от очарователните A.CP.C (Ей СиПи Си) от Велико Търново, и достойно финализиран от Restart Rock Band от София с уникален трибют на Led Zeppelin.
Последната фестивална вечер бе за старозагорски изпълнители – на сцената се качиха Macrophages (от Медицинския факултет на Тракийския университет), Rockstage и Led Seven.
Dr. Rock Fest’2023 обедини хора от всички поколения, свързани с медицината, но отдадени докрай на музиката, която обичат. Всъщност този тип музикални срещи разкриват истинските характери, създават приятелства извън рамките на всекидневното, зареждат тялото и душата до следващи срещи.

Отговори

Copyright © 2009 ФОРУМ МЕДИКУС. All rights reserved.
   
Designed by My. Modified by ForumMedicus. Powered by WordPress.