Вие сте в: Начало // Всички публикации // Медицински център „Уни Хоспитал“ отвори врати

Медицински център „Уни Хоспитал“ отвори врати

Центърът бе официално открит с тържествен водосвет, в присъствието на представители на здравните власти и регулатори, на дипломатически мисии у нас, на съсловни, неправителствени и  пациентски организации.
Медицинският център „Уни Хоспитал“ в столицата ще осигурява високоспециализирана извънболнична медицинска помощ, оборудван е с апаратура от най-съвременен тип за диагностика, изследвания и лечение. Екипът на центъра е формиран от доказани в областта си лекари с дългогодишна практика.
МЦ „Уни Хоспитал“ ще оказва помощ в следните специалности: акушерство и гинекология, съдова хирургия, кардиология, гастроентерология, ендокринология и болести на обмяната, хирургия, медицинска онкология, лъчелечение, ортопедия и травматология, пластично-възстановителна и естетична хирургия, дерматология, нервни болести, анестезиология и интензивно лечение, клинична лаборатория.
- Вярвам, че МЦ „Уни Хоспитал“ в София ще се превърне в един от водещите в столицата. Центърът е продължение на мисията за устойчиво развитие на “Асарел-Медет“, която ни кара да инвестираме в проекти в подкрепа на обществото и основните му стълбове – здравеопазване, образование и култура, заяви при прерязването на лентата Димитър  Цоцорков, председател на Надзорния съвет на „Асарел Медет“ – компанията, която от години инвестира в повишаване на качеството на здравните услуги в България чрез МБАЛ „Уни Хоспитал“ в Панагюрище.
МЦ „Уни Хоспитал“ ще отговори на нарасналия интерес на пациенти от чужбина към болницата в Панагюрище, чрез изграждане на трайно и ефективно партньорство, за да се подобри и улесни достъпът при пътуване за лечение в България.
- Центърът ще промени значението на еднодневната хирургия и терапия. Винаги поставяме пациента в центъра на системата и ще предоставим възможността за персонализирана, комплексна и висококачествена помощ, подчерта при откриването д-р Явор Дренски, управител на МБАЛ „Уни Хоспитал“ в Панагюрище и изпълнителен директор на „Асарел Панагюрище – Здраве“.

Отговори

Copyright © 2009 ФОРУМ МЕДИКУС. All rights reserved.
   
Designed by My. Modified by ForumMedicus. Powered by WordPress.