Вие сте в: Начало // Всички публикации // Награда „Златен будилник“

Награда „Златен будилник“

за нашия колега Стойчо Стоев
Отличията на програма „Христо Ботев” на Българското национално радио бяха връчени за 21-ви път в Деня на народните будители, избран за празник на програмата.
Важно е да се отбележи, че лауреатите се определят чрез пряко гласуване от всички журналисти в програмата – водещи и репортери, редактори, музикални редактори, технически експерти, звукорежисьори, инженери.
Стойчо е отличен със „Златен будилник” за втори път, категорията е „Сътрудничество и партньорство с програма „Христо Ботев”, а основание са авторитетът и рейтингът на предаването „За здравето”, което се излъчва всяка събота повече от 15 години.- Много приятели ме питат – ти още ли си в Радиото. Отговарям с да. Пояснявам, че съм нещо като мост между поколенията и вече 45 години черпя от вдъхновението на различни генерации. Добавям и за учителя мъдрец Теодосий Теодосиев, който казва, че всяко дете трябва да бъде желано, обичано. Това важи и за потомците, и за делата ни. Може би именно така се ражда успехът, каза развълнуван журналистът.
Ние от „Форум Медикус” искрено се радваме за „Здравния” будилник и се нареждаме сред очакващите да бъдат почерпени.

Отговори

Copyright © 2009 ФОРУМ МЕДИКУС. All rights reserved.
   
Designed by My. Modified by ForumMedicus. Powered by WordPress.