Вие сте в: Начало // Всички публикации // Празникът на „Форум Медикус” – колко много приятели

Празникът на „Форум Медикус” – колко много приятели

Празнично юбилейно тържество организира вестник „Форум Медикус”, за да отбележи с колеги, партньори и приятели 65-годишнината на специализираното издание за медицина и здравеопазване, както и 20-годишнината на наградата „Медик на годината”.

Празникът на вестника за пореден път доказа големия смисъл и силата на традицията – специализирано професионално издание да отличава личности с особени заслуги за развитието на медицината и на общественото здраве. За 20-и път вестникът създаде добра новина в здравеопазването, като направи обществено достояние постижения на медици с отзвук върху българската медицинска наука и практика, върху глобалните процеси в усилията за един по-мирен и по-хуманен свят.

Празникът на „Форум Медикус” събра заедно на 13 януари т.г. депутати, настоящи и бивши министри, представители на медицински университети, на областни и общински болници, мениджъри на лечебни заведения, общопрактикуващи лекари и специалисти, ръководители на обществени, професионални и синдикални здравни организации, гости от фармацевтични компании, от неправителствени организации, много журналисти. Ученици поздравиха своите учители, състуденти се срещнаха след години раздяла, специализанти благодариха на своите преподаватели, приятели от минали времена се прегърнаха, конкуренти си подадоха ръка… Така „Форум Медикус” доказа своята дългогодишна обединителна сила в името на съзидателното и позитивното, на непрестанния стремеж към по-добро българско здравеопазване.

Организаторите изразяват специална благодарност за съдействието на спонсорите: Worwag Pharma – България, Pfizer – България, фирма LK Surgical, търговско представителство Боарон, както и на всички спомоществователи.

Отговори

Copyright © 2009 ФОРУМ МЕДИКУС. All rights reserved.
   
Designed by My. Modified by ForumMedicus. Powered by WordPress.